miércoles, 11 de febrero de 2009

Noticia: Cine actual a preu reduit

El V Cicle de Cinema en Valencià obri una nova edició de cinema gratuït per a la comunitat universitària

El Cicle de Cinema per a la Comunitat Universitària de l’UJI porta un total de 15 títols a les sales Neocine del complex d’oci Puerto Azahar del Grau de Castelló amb entrada gratuïta ensenyant el carnet universitari. Per al públic en general hi ha una entrada reduïda de tres euros, que inclou un menú xicotet de rosetes i refresc. La present edició inclou cine clàssic, actual, en valencià i la preestrena de la pel·lícula Watchmen. El cicle comença el 10 de gener de 2009 amb la projecció de Vicky Cristina Barcelona dins del V Cicle de Cine en Valencià, l’objectiu del qual és pal·liar l’absència d’oferta de cinema en valencià a les pantalles.

L’apartat de cinema en valencià es completarà amb Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, Elegy i Margot i la boda, totes elles seleccionades pel Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI. Per la seua banda el Consell de l’Estudiantat proposa Quantum of Solace, Mamma Mia, Wall-e, Saw V, Quemar después de leer i la preestrena de Watchmen. Aquesta última serà la única sessió en que les entrades s’hauran de recollir prèviament en el Consell de l’Estudiantat.

En el apartat de cine clàssic, l’Aula de Cinema i Creació Juvenil de l’UJI, planteja la projecció de Al este del Edén en el centenari del naixement d’Elia Kazan, Ultimátum a la tierra, El estrangulador de Bostón i Teléfono rojo, volamos hacia Moscú, esta última coincidint en el dècim aniversari de la mort de Stanley Kubrick. El cinema per a la comunitat universitària es completa amb l’apartat cinema i còmic que suposarà la projecció de V de Vendeta dins de les activitats de les V Jornades de Còmics de Castelló.

0 comentarios: